Блог

Новини, акції та корисні статті для розробників.

CLOUDSERVER – готовий, сконфігурований, хмарний сервер

З 16 вересня 2019 року Дата-центр ВОЛЯ пропонує своїм клієнтам нову послугу CLOUDSERVER – готовий, сконфігурований, хмарний сервер під проєкти, які не потребують віртуальної інфраструктури, та для яких клієнти бажають отримати налаштований віртуальний сервер з конкретними параметрами.

Клієнтам пропонується обрати хмарний сервер з трьох готових конфігурацій процесору/пам'яті/диску або вказати бажані параметри серверу. Хмарний сервер надається з вже встановленою операційною системою, IP адресою, Ethernet-підключенням 100 Мбіт/с без обмеження за обсягом трафіку. Готове рішення, доступи до якого надаються клієнту за лічені хвилини після погодження замовлення.

Послугу реалізовано на відмовостійкому кластері високопродуктивного обладнання, завдяки чому забезпечується висока швидкість роботи хмарних серверів та висока швидкість доступу клієнтів до своїх ресурсів.

Серед особливостей послуги:

  • Універсальні конфігурації на вибір
  • Отримання хмарного серверу за лічені хвилини при замовленні з сайту або особистого кабінету
  • Можливість сконфігурувати сервер у хмарі за індивідуальним запитом
  • Керування з особистого кабінету та за допомогою консолі
  • Можливість підключення до 4х окремих віртуальних жорстких дисків
  • Демократична тарифна політика
  • SLA рівня Standart

Ми постійно знаходимось в процесі вивчення ринку та потреб клієнтів, працюємо над збільшенням доступних до замовлення послуг у відповідності до запитів користувачів, - зазначає Директор Дата-центру ВОЛЯ, Олександр Шевченко. - Саме тому ми розробили декілька готових типових рішеня, які задовільнять більшість запитів: від стартового тарифу для розміщення поштового серверу або корпоративного сайту до хмарного серверу, на якому можна налаштувати повноцінну роботу невеликого віртуального офісу.

Тариф Helper: 1 vCPU 2,1 GHz / 2 GB RAM / 40 GB Disk

Тариф Assistant: 2 vCPU 2,1 GHz / 4 GB RAM / 40 GB Disk

Тариф Coach: 4 vCPU 2,1 GHz / 8 GB RAM / 40 GB Disk

Хмарні сервери стають доступними клієнтам практично одразу після погодження замовлення – необхідно тільки визначитись з конфігурацією віртуальної машини, обрати операційну систему та вказати контакти для отримання налаштувань.

Замовляйте хмарні сервери CLOUDSERVER в будь-який час доби та отримуйте середовище для ваших проєктів за лічені хвилини.