Блог

Новини, акції та корисні статті для розробників.

Тарифна лінійка виділених серверів SmartOffice


Для організації швидкої роботи офісу з бухгалтерськими програмами, CRM-системами, віддаленої роботи за межами фізичного офісу, спільного доступу до файлів тощо компанії потрібен швидкий та потужний сервер, розміщений у відмовостійкому дата-центрі з резервуванням та надійним каналом інтернет. Також програмне забезпечення для роботи усіх сервісів компанії часто потребує використання певної операційної системи, а саме Microsoft Windows.

Дата-центр Volia за численними запитами користувачів та саме для вирішення таких задач запускає лінійку тарифних планів SmartOffice з потужними, сучасними серверами, ліцензійною операційною системою Windows Server Standart.

Вже в базовому пакеті SmartOffice адміністратор компанії-клієнта отримає для користування та налаштування сучасний сервер с 8ГБ оперативної пам’яті та двома типами дисків: більш швидким SSD для оперативної роботи операційної системи та додатків, швидкої роботи баз даних, на приклад, бухгалтерської програми, та менш швидким HDD - для надійного зберігання файлів.

Пакети SmartOfficePLUS та SmartOffice PRO передбачають більш потужні сервери, місткіші та задубльовані диски для налаштування RAID, а також ліцензії віддаленого доступу до операційної системи Remote Desktop Services. На надпотужному двопроцесорному сервері з пакету SmartOffice PRO адміністратор зможе організувати роботу майже всіх типових систем компаній малого та середнього бізнесу, таких як бухгалтерські програми та клієнт-банк, складський облік, інтернет-магазин з високою відвідуваністю та великою базою даних, система клієнтського обліку, телефонія, сервер обміну файлів.

Тарифні плани сформовані таким чином, що абонплата є вигіднішою, ніж замовлення окремих послуг за методом калькулятора, та включає в себе все необхідне для старту роботи офісу. Як і у випадку використання хмарних послуг компанії-клієнту також не потрібно витрачати велику суму коштів на купівлю власного обладнання, його обслуговування та модернізацію. Достатньо укласти договір на щомісячну оплату послуг, отримувати весь пакет бухгалтерських документів, а модернізацією, підтримкою серверу у працездатному стані та його безперебійною роботою займатиметься Дата-центр Volia.

Обирайте один з пакетів SmartOffice, визначайтесь з версією Windows Server Standart, реєструйтесь через форму онлайн-замовлення та отримайте потужний сервер на 30 днів тестового періоду без будь-яких витрат для вас та вашої компанії.