Блог

Новини, акції та корисні статті для розробників.

Умови тріального періоду від Дата-центру Volia

Дата-центр Volia надає можливість протестувати певні послуги та тарифні плани та прийняти рішення щодо того, чи відповідає обраний вами тариф вимогам ваших проєктів.

Для того, щоб отримати послугу на умовах тестового періоду, необхідно оформити замовлення на сайті Дата-центру.

Для клієнтів - фізичних осіб, у тому числі тих, які погоджуються з Публічною офертою на сайті Дата-центру, тестовий період триватиме до моменту оплати, але не більше 3 днів. За умовою Публічної оферти:

  • Клієнт використовує Послугу за умовами Тестового (тріального) періоду до моменту його закінчення або до моменту надходження коштів на ОР Абонента у розмірі абонентної плати;
  • Факт надходження коштів на ОР Абонента означає згоду на подальше отримання підключених Послуг на постійних (не тестових умовах).

За умовами підписання Паперового договору абонент надає копію документів, які ідентифікують його особу, згідно Правил надання та отримання послуг хостингу серверів.

За умовами Публічної оферти, п. 4.1.2. Підприємство має право у будь-який момент невідкладно вимагати від Абонента підтвердження відомостей, які вказані при Реєстрації, та запросити у зв'язку з цим документи, які підтверджують особу.
Ненадання таких документів може бути прирівняне до надання недостовірної інформації.
У випадку надання недостовірної інформації Підприємство може відмовити Абоненту в розгляді питань, заяв і претензій будь-якого характеру, в тому числі в надання Тріального періоду.

Для клієнтів - юридичних осіб, максимальний тестовий період складає 7 днів. Для переходу з тестового періоду на регулярні умови клієнт має підписати договір та оплатити рахунок.

Для послуги CLOUDSERVER на тестовому періоді може бути надано не більше трьох хмарних серверів для одного клієнта.

Для послуги COLOCATION (розміщення обладнання абонента на технічному майданчику Дата-центру) тестовий період не надається.