Блог

Новини, акції та корисні статті для розробників.

Послуга "Виділений сервер" на базі польського Дата-центру ATMAN

З 4 жовтня 2017 року Дата-центр ВОЛЯ розпочинає надання виділених серверів, розміщених на технічному майданчику в Польщі. Для надання такої послуги в якості партнеру було обрано польський Дата-центр ATMAN з рівнем надійності TIER 3 та широкою лінійкою тарифних планів.

При використанні послуги клієнти Дата-центру мають наступні можливості:

  • розміщувати свої проекти в європейському Дата-центрі, уклавши офіційну угоду з українською компанією;
  • оплачувати послуги в гривні з ПДВ та отримувати весь пакет бухгалтерських документів;
  • мати доступ до серверів у Польщі з мінімальними затримками та пінгом;
  • користуватися послугами кваліфікованої україно- та російськомовної техпідтримки 24/7/365;
  • отримати ще більший вибір конфігурацій найсучаснішого серверного обладнання.

Серед списку запропонованого обладнання сервери на базі процесорів Intel i3, E3-1220, E3-1230, E3-1270, E5-1620, E5-1650, E5-2620, E5-2640 з оперативною пам'яттю від 8 до 128GB, а також з дисками SATA, SAS і SSD різного об'єму.

Наприклад, початковий тарифний план за 2700 грн/міс включає сервер Intel i3/8GB/120GB SSD, підключення в Ethernet-порт 100Мбіт/с, 1 ip адресу, а також 100GB на FTP-сервері резервного збереження даних. А за 5800 грн/міс абонент отримує вже потужний сервер Intel E3-1270/32GB/2x1TB SATA/ 2x240GB SSD також з підключенням в Ethernet-порт 100Мбіт/с та 1 ip адресою.

- Це не просто розширення географії роботи нашого Дата-центру, а суттєве покращення сервісу та надійності послуг, - коментує Геннадій Демченко, Директор Дата-центру ВОЛЯ. – Обладнання та інформація наших клієнтів будуть надійно захищені законодавством Євросоюзу. Дата-центр ATMAN має рівень надійності TIER 3 – один з найбільш високих серед подібних центрів світу. Наші та польські спеціалісти попрацювали над тим, щоб швидкість доступу українського клієнта до свого серверу була комфортною. Тестові випробування показали, що ping для абонента в Київ буде не більше 14 мс. Завдяки прямим каналам зв'язку мережеві затримки між нашими дата-центрами складають 13-15 мс, цей показник можна порівняти з показниками в країні, - наприклад, з Києва в Одесу. Польський дата-центр має великий вибір опцій та конфігурацій серверів. Наприклад, в Україні не просто зібрати будь-який сервер під запит абонента: не все возять постачальники. У ATMAN є можливість надання практично будь-якої складності та конфігурації обладнання в користування для найбільш високопродуктивних проектів. Додатково хотів би зазначити, що наш партнер має усі необхідні сертифікати (ISO 9001:2008, ISO/IEC 27001:2013), які підтверджені British Standards Institution.

С детальним прайсом можна ознайомитись в розділі Документи, а також при зверненні в Службу продажів Дата-центра ВОЛЯ.